Autor: Ehitusuudised • 4. juuni 2024

Scandium rajab Kopli poolsaare tippu uue kvartali

Scandium Kinnisvara arendab Marati tänavale otse Põhjala tehase väravasse uue kahest mahukast hoonest koosneva kvartali. Hoonetesse tulevad korterid, äripinnad ja 24-7 Fitnessi jõusaal, mis on ühtlasi Kopli poolsaare esimene suur jõusaal. Kvartali nimeks saab tänava nime järgi Marati Kvartal.
Tulevane Marati Kvartal.
Foto: Scandium Kinnisvara

Põhjala tehas Kopli poolsaare tipus on elav piirkond, kus töötab igapäevaselt mitusada inimest. Ala rohked väikeärid, populaarsed kohvikud ja suurüritused meelitavad siia rohkelt külalisi igal hooajal. Uus Marati Kvartal kerkib otse Põhjala tehase peavärava vastu – varasema parkla kohale. Marati Kvartali promenaad ühendab kaks ala juba tuleval aastal tervikuks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785