Autor: Ehitusuudised • 3. juuni 2024

Adven ehitab Vändrasse uue hakkepuidukatlamaja

Energiaettevõte Adven alustab juulikuus Vändrasse Turu tänavale uue hakkepuidukatlamaja ehitamist. 0,85megavatise võimsusega katlamaja hakkab suuremat osa Vändra alevist soojaga varustama plaani kohaselt tuleva aasta kevadel.
Adveni kliendisuhete ja äriarenduse valdkonna juht Raivo Melsas
Foto: Oleg Hartsenko

Kui väiksem Vana tänaval asuv katlamaja töötab biokütusel, siis Vändra teise, ajutiselt põlevkiviõlil põhineva katlamaja asendamine on pikka aega jäänud kinnistuprobleemide taha. „Meil on äärmiselt hea meel, et sobiv kinnistu sai omavalitsuse abiga leitud ja saame piirkonna elanikele edaspidi kaugkütteteenust pakkuda tänapäevase ja võimalikult keskkonnasõbraliku lahendusega,“ ütles Adveni kliendisuhete ja äriarenduse valdkonna juht Raivo Melsas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785