Autor: Ehitusuudised • 31. mai 2024

Luik pidas pealinnas sarikapidu

Kinnisvaraarendaja Lind Living ja selle üks omanikke Hans H. Luik pidasid eile pealinnas Pirital sarikapidu.
Hans H. Luik.
Foto: Tanel Meos

Lillepaviljoni ja restorani Tuljak kõrvale kerkiva hoone ajalugu ulatub kaugemale kui 100 aastat. Laferme nime kandva arenduse ajalooline osa renoveeritakse täielikult ja sellele lisandub juurdeehitus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785