Autor: Ehitusuudised • 22. mai 2024

Park Tondi Residentsid sai nurgakivi

Teisipäeval, 21. mail pani US Real Estate nurgakivi Park Tondi Residentsidele. Ajalooliste Tondi kasarmute kõrvale kerkivate eluhoonete 48 korterit valmivad 2025. aasta kevadel.
Tondi kasarmute kõrvale kerkivad eluhooned.
Foto: Arhitekt11

Sarnaselt büroohoonete arendamisega on US Real Estate võtnud sihiks rajada Kristiine piirkonda A-klassi kodud. Park Tondi Residentside 2-4toalistel korteritel on kõigil kas rõdu või terrass, targa kodu lahendused, luksuslik siseviimistlus, kõrged laed, maa-alune parkimine. Kahte maja ümbritseb aiaga piiratud roheline sisehoov.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785