Autor: Ehitusuudised • 20. mai 2024

Pro Kapital alustas Kristiines Uus-Kindrali majade ehitust

Kinnisvaraarendusettevõte Pro Kapital alustas Tallinnas Tondil Kristiine City elukvartalis Kindrali Majade projekti järgmise etapi ehitustöid, mille käigus valmib 2025. aasta lõpuks 90 korteri ja ühe äripinnaga Uus-Kindrali projekti esimene elamu aadressil Talli 3/Sammu 8.
Uus-Kindrali majade projekt
Foto: Pro Kapital

Pro Kapitali turundusjuhi Maria Varblase sõnul on alanud nii hoone ehitus kui korterite avalik müük. “Pro Kapital on Kristiine Citys arendanud juba üle kümne aasta ning Uus-Kindrali majade projekt on loogiline jätk eelnevalt valminud Kindrali Majade hoonekompleksile – sama on nii kontseptsioon kui arhitektid,” märkis ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785