Autor: Ehitusuudised • 16. mai 2024

Tallinn plaanib algatada Paldiski mnt 108 kinnistu detailplaneeringu

Tallinna linnavalitsus saatis linnavolikogule otsuse eelnõu, millega plaanitakse algatada Paldiski mnt 108 kinnistu ja selle lähiala detailplaneering ning keskkonnamõju strateegiline hindamine Haabersti linnaosas.
Paldiski mnt 108 võib kerkida kuni 22korruseline hoone.
Foto: K-Projekt

Planeeritav maa-ala suurusega 2,03 hektarit asub Paldiski maantee ja Rannamõisa tee vahelisel alal. Detailplaneeringu koostamist taotles aktsiaselts Belmot Estonia, kellele maatükk kuulub.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785