Autor: Ehitusuudised • 16. mai 2024

Storent Holdingu käive kasvas enim Balti riikides

Auditeerimata finantstulemuste põhjal ulatus ehitusseadmete rendiettevõtte Storent Holding ASi käive 2024. aasta esimeses kvartalis 8,46 miljoni euroni ning kasum enne intresse, makse ja amortisatsiooni (EBITDA) 1,67 miljoni euroni.
Ehitusseadmete rendiettevõte peab plaani ka börsile minna.
Foto: Storent

Pärast suuri investeeringuid protsesside digitaliseerimisse ja automatiseerimisse viis kontsern selle aasta jaanuaris lõpule ülemineku olemasolevatelt ettevõtte ressursside planeerimise süsteemidelt (ERP) uutele pilvepõhistele süsteemidele kõigil viie koduturul. Vaatamata keerulisele üleminekuprotsessile kasvasid renditulud võrreldes 2023. aasta esimese kvartaliga 2%, kusjuures suurim kasv – 7% – oli Balti riikides. See on tingitud kontserni aktiivsest osalemisest suuremahulistes tööstusprojektides, nagu Rail Baltic, tuulepargid Leedus ja projektid kaitsesektoris.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785