Autor: Ehitusuudised • 16. mai 2024

Fahle piirkond sai uue tänava

Fahle piirkonna kiire areng tingis vajaduse see ala tänavate võrguga täpsustada. Täna määrati Tallinna Linnavalitsuse määrusega uue tänava nimeks Sossimäe ja see kulgeb läbi Fahle elu- ja ärikvartali ning muudab mitmete kinnistute aadressid selgemaks.
Uus tänav hakkab kulgema Tartu maanteelt detailplaneeringuga märgitud hoone ja Fahle kvartali vahelt kaarega põhja suunas (Fausto/Tallinn).

Juba ajalooliselt on see paik kandnud nime Sossimäe ja on paljudele tallinlastele seetõttu tuttav ja loogiline.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785