Autor: Ehitusuudised • 2. mai 2024

Veho uue esinduse hoonele Tooma äripargis asetati nurgakivi

Kaamos Kinnisvara ASi ja Mercedes-Benz müügi- ja teenindusettevõte Veho ASi koostöös asetati Tooma äripargis rajatava uue kommertssõidukite esinduse hoonele nurgakivi ning ehitusplatsil peeti ka sarikapidu. Ehitus algas jaanuaris ja hoone valmib 2024. aasta lõpuks.
Veho uue esinduse ehitus Lasnamäel.
Foto: Gerli Tooming

Tallinnas Lasnamäe linnaosas arendatavas Tooma äripargis valmib aasta lõpus Mercedes-Benzi müügi- ja teenindusettevõtte Veho uus energiasõltumatu ja keskkonnasäästlik kommertssõidukite esindus, mis rajatakse koostöös arendajaga Kaamos Kinnisvara ning kuhu koondub Veho Mercedes-Benzi veokite, busside ja kaubikute müük ja hooldus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785