Autor: Merian Tiirats • 2. mai 2024

Arco Vara juht lahkub ametist

Arco Vara juhatuse esimees Miko Niinemäe lahkub ettevõttest ning nõukogu on alustanud ettevõttele uue juhatuse liikme otsimist, kes hiljemalt aasta lõpuks juhtimise üle võtab.
2017. aastal Arco Varaga liitunud ja 2020. aastal ettevõtte juhiks valitud Miko Niinemäe.
Foto: Andras Kralla

Miko Niinemäe sõnul saab ta lahkuda rahuliku südamega. “Seitse aastat ühes organisatsioonis on tänapäeval juba päris pikk periood. Kui on alustatud noorima Tallinna börsiettevõtte juhina, on üsna ootuspärane, et mingil hetkel tuleb ka karjääripööre. Tundsin, et minu jaoks on see hetk nüüd käes,” selgitas Niinemäe.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785