Autor: Ehitusuudised • 30. aprill 2024

Nordecon hakkab Tartumaale kaitseväe varustusladusid ehitama

Riigi kaitseinvesteeringute keskus (RKIK) ja AS Nordecon arendavad Tartumaal kaasaegseid kaitseväe ladusid, mis võimaldavad varustust vajadusel kiiresti väljastada. Laohooned valmivad 2024. aasta lõpuks.
Tartumaa varustusladude tänuüritus.
Foto: RKIK

„Uute ladudega tõstame oluliselt meie väe reageerimisvõimekust ning samuti hoiame varustust paremates tingimustes,“ kommenteeris riigi kaitseinvesteeringute keskuse (RKIK) lõuna portfelli juht Peeter Karja. Tema sõnutsi teeb meie kaitsevalmidus sel aastal piirkonnas suure arenguhüppe, sest lisaks varustusladudele saavad valmis ka Raadi sõjaväelinnaku administratiiv- ja õppehooned.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785