Autor: Ehitusuudised • 29. aprill 2024

Telliskivis ehitatakse parkla ümber pargialaks

Telliskivi südames asuva Literaadi restorani esine parkla muutub veel sel kevadel elavaks pargialaks. Sellega luuakse inimestele mõeldud linnaruum ning suunatakse autod inimeste liikumiskoridoridest eemale.
Tulevane Telliskivi pargiala.

„Meie eesmärk on tuua Telliskivisse rohelust ning pakkuda kõrget elukvaliteeti nii linnakut külastavale kui siin töötavatele inimestele ja äridele,“ ütles pressiteates Telliskivi arendusjuht Alo Kippasto.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785