Autor: Ehitusuudised • 29. aprill 2024

NOBE alustas Smartpost Itella uue sorteerimiskeskuse ehitust

Täna algas Rae vallas Smartpost Itella uue sorteerimiskeskuse ehitus. Kavandatud ehitustöödega on planeeritud lõpule jõuda 2025. aasta alguses ning investeeringu kogumaksumus on umbes 14 miljonit eurot.
Smartpost Itella tulevane sorteerimiskeskus Rae vallas.
Foto: Itella Estonia

Smartpost Itella on osa Soome Posti grupist, uus sorteerimiskeskus saab olema kõige suurem Posti sorteerimiskeskusi Baltikumis. Hoone ehitust teostab NOBE.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785