Autor: Ehitusuudised • 25. aprill 2024

Nordecon ehitab Tallinna lennujaama militaarlennukite platsi

Nordecon AS ja AS Tallinna Lennujaam sõlmisid lepingu Tallinna lennujaama E-klassi seisuplatside ehitustöödeks.
Uue lennukite seisuplatsi eesmärk on lisaks lennukaupade hoiustamisele ka võtta vastu suuremaid ja raskeid militaarlennukeid.
Foto: Raul Mee

Tallinna Lennujaam sõlmis Nordeconiga lepingu E-klassi lennukite seisuplatside ehitustöödeks. Lepingu maksumus on 7,5 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks. Töö valmib järgmise aasta sügiseks, teatasid Nordecon ja Tallinna Lennujaam.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785