Autor: Ehitusuudised • 25. aprill 2024

Narva Haigla ehitab Euroopa Liidu rahaga uue ravikorpuse

Narvalased saavad 2026. aasta jõuludeks uue põlvkonna haiglakorpuse, mille ümber arendatakse järgneva kümne aasta jooksul Ida-Virumaa keskne terviselinnak, otsustas Narva Haigla nõukogu.
Narva Haigla saab uue ravikorpuse.
Foto: Narva Haigla

„Uues haiglahoones hakkavad tänava tasapinnal paiknema funktsionaaldiagnostika keskus koos tänapäevase meditsiinitehnoloogiaga, nagu kompuuter- ja magnetresonants tomograafid. Korrustele rajatakse mugavad ravipalatid ja protseduuride võimalused,” ütles Narva Haigla nõukogu esimees Aleksei Jevgrafov.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785