Autor: Ehitusuudised • 25. aprill 2024

Endoveri Viimsi rannaäärne uusarendus saavutas täiskõrguse

Eile peeti sarikapidu Endoveri Haabneeme rannapromenaadi ääres valmivas Riviera Viimsi arenduses, kus saavutas oma täiskõrguse merest 100 meetri kaugusel asuvad neli kortermaja. Esimesed elanikud saavad sisse kolida septembris.
Endoveri elamuarendus Viimsis.
Foto: Kaupo Kalda

Kokku valmib Riviera Viimsi arendusse neli maja 65 korteriga. Kõigil 2–4toalistel korteritel on rõdu või terrass. Avarad kuni 5toalised katuseterrassidega penthouse-korterid on planeeringult läbi kahe korruse, vaadetega Tallinna lahele ja Viimsi poolsaarele ning luksuslike lisadega nagu mullivanni paigaldamise võimalus katuseterrassile, kirjeldab Endoveri pressiteade.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785