Autor: Ehitusuudised • 25. aprill 2024

Leedu ettevõte ehitab Eestisse esimese laohoone

Leedu logistikakinnisvara ettevõte SIRIN Development sisenes Eesti turule ja hakkab sel aastal ehitama 8 miljonit eurot maksvat laohoonet. Ettevõte alustab ettevaatlikult, kuid plaanib investeeringuid suurendada ja tänavu Eestisse kokku investeerida 18 miljonit eurot.
Tänassilma laohoone eskiis.
Foto: SIRIN Development

Ettevõtte Eesti esimese peagi kerkiva logistikakeskuse pindala on 14 000 ruutmeetrit, kuid tulevikus on plaanis hoonet laiendada üle 40 000 ruutmeetri võrra. Laohoonet ehitatakse Tallinna lähedale Saku valda Tänassilma piirkonda.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785