Autor: Ehitusuudised • 24. aprill 2024

Kaarsilla Kinnisvara pani Raadi Selverile nurgakivi

Ehitatav kaubandushoone lisab piirkonda ca 4500m2 kaubandus- ja teeninduspinda.
Raadi piirkonna elanikud saavad peatselt külastada Tartu valla suurimat toidukauplust.
Foto: Andras Kralla

Raadi piirkonna elanikud saavad peatselt külastada Tartu valla suurimat toidukauplust kus, lisaks toidupoele Selver asuvad mitmeid vajaminevaid kaupu ja teenuseid osutavad ettevõtted nagu Aphoteka, PetCity, Tamrex, 24/7 Fitness ning ilusalong.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785