Autor: Ehitusuudised • 23. aprill 2024

Mida silmas pidada kevadiste betoonitööde puhul?

Talvest kevadesse üleminekul on äärmiselt oluline betoonitööde juures mitte unustada külmemate kuude jooksul õpitut. Kuigi päevased temperatuurid näitavad juba plusskraade, võivad öised külmad ohustada värskelt valatud betooni.
Ettevalmistused olgu põhjalikud.
Foto: Raul Mee

Kevadel soojendab päike pindasid, temperatuurid püsivad suhteliselt madalad ning tuuled on üsna ettearvamatud. “Sellised olud loovad väga keeruka keskkonna betoonitöödeks ja hea tulemuse saavutamine omaette väljakutse,” ütles Betoonimeistri kvaliteedijuht Lauri Labe.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785