Autor: Ehitusuudised • 23. aprill 2024

Jahtuv turg soodustab ehitamist

Liveni arendused on erilised ja keerukamad, iga ehitaja meile peatöövõtjaks ei sobi ega tulegi, partneriks tulevad need, kes on oma kvaliteedis ja tööprotsessides kindlad ning valmis arvestama muudatustega, mida tulevased koduomanikud soovivad, märgib Liven AS-i tegevjuht Andero Laur.
Turu jahtumine on Livenile soodne, kinnitab Liven AS-i tegevjuht Andero Laur (Foto: Liven)

Viimase kahe kuu jooksul juba teise arendusprojekti ehituse käivitanud Liven leiab, et uusarenduste turg on olukorras, kus ehitada on lihtsam kui mõni aasta tagasi.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785