Autor: Ehitusuudised • 23. aprill 2024

Invego alustas Uus-Järveküla elurajooni teise etapi ehitust

Kinnisvaraarendaja Invego alustas 40 miljonit maksva Uus-Järveküla elamurajooni teise etapi ehitusega, mille käigus valmib 2025. aasta esimeses pooles veel 30 rida- ja paarismajakodu.
Uus-Järveküla elamurajooni kerkiv ridamaja.
Foto: Invego

"Oleme viimastel kuudel müünud Uus-Järvekülas tosin uut rida- ja paarismaja, mis on igati hea tulemus. Muidugi on turg palju rahulikum kui kaks-kolm aastat tagasi, kuid läbimõeldud ja lisandväärtust pakkuvad uusarendused müüvad ka täna," selgitab Invego juht Kristjan-Thor Vähi otsust järgmise etapi ehitusega alustada.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785