Autor: Ehitusuudised • 22. aprill 2024

Luminor rahastab uue Decora kaupluse ehitust Põltsamaale

Eesti kapitalil põhinev ehitus- ja viimistluskaupluste kett Decora alustas Põltsamaale Tallinna-Tartu maantee ääres paiknevale kinnistule uue ligi 2100-ruutmeetrise üldpinnaga kaupluse ehitamist. Aasta lõpus avatava uue poe ehitamist rahastas Luminor.
Foto: Liis Treimann

"Decora Põltsamaa uus kauplusehoone kerkib Tallinna-Tartu maanteel Puhu ristis asuvale krundile, mis asub Sõpruse pargi ja Palmako tehase vahele jääval alal," lausus Decora tegevjuht Eike Tubli-Müür. "Tegu saab olema tunduvalt laiema müügipinna ja suurema parklaga poega kui meie praegune ehituskaupade pood Põltsamaal.“

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785