Autor: Ehitusuudised • 19. aprill 2024

Kinnisvaraturg näitab virgumise märke

Foto: Liis Treimann
Eesti kinnisvaraturg on üle aasta olnud madalseisus – tehinguid on vähe ning ostjad eelkõige majanduslikel põhjustel ebakindlad. Käesoleva aasta kevade esimene pool annab aga alust mõõdukaks optimismiks.

Pindi Kinnisvara tegevjuht Darja Sudarinen sõnas, et numbritega annab alati manipuleerida ning ka halva päeva ilusaks rääkida, kuid eelkõige märtsi lõpp ja aprilli esimene pool annavad tõesti julgust väita, et ehk on murdepunkt lähedal. „Kui me vaatame päringute arvu, olgu selleks kontaktide arv müügiobjektidele või hindamistellimustele, siis on inimesed palju tegusamad, kui mullu samal ajal,“ sõnas ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785