Autor: Ehitusuudised • 19. aprill 2024

Balticconnectori remonditööd on edukalt lõpetatud

Tegevused Balticconnectori kasutuselevõtuks on edenenud plaanipäraselt ning mere- ja maismaaosa taasühendamise tööd Eestis ja Soomes on edukalt lõpule viidud, teatab Elering.
Balticconnectori mere- ja maismaaosa taasühendamine Paldiskis.
Foto: Elering

“Balticconnectori vigastuskoht asus umbes 60 meetri sügavusel mere põhjas. Kõik remonttööd teostati kaugjuhitavate seadmete abil, tuukreid töödesse ei kaasatud. Remondiga oli seotud rohkem kui tosin erinevat organisatsiooni ja ettevõtet. Kui tavapäraselt võtab sellise merealuse taristu remont aega 1-2 aastat, siis Balticconnector remonditi ligikaudu seitsme kuuga. Koostöö partneritega on olnud erakordselt tõhus,“ ütles Eleringi meretoru hooldusjuht Tiit Toomits.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785