Autor: Ekaterina Mereminskaya • 18. aprill 2024

Wolf Groupi kaks tütart tegutsevad Venemaal rahulikult edasi

Eesti ehitusvahutootja Wolf Group jätkab äri Venemaal: Delovõje Vedomosti veendus, et mõlemad ettevõtte tütarfirmad tunnevad ennast hästi, nimetavad sõda spetsoperatsiooniks ja plaanivad aktiivselt Narva jõe taga areneda.
Wolf Groupi juhtfiguurid Jaanus Paeväli ja Jaan Puusaag 2013. aastal.
Foto: Andras Kralla

„Wolf Group ei soovi oma Vene tootmisüksuse saatuse kohta infot jagada“ – sellise pealkirjaga uudis ilmus ERRi uudisteportaalis. Seal seisis, et Wolf Groupi kodulehel oli veel eelmisel sügisel info Venemaa tehase kohta, mis oli ka skandaalse Metaprindi endine põhipartner, praegu aga kontserni kodulehelt teavet Venemaal tegutsemise kohta ei leia.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785