Autor: Ehitusuudised • 17. aprill 2024

Nordecon alustas Võrus Lidli poe ehitustöödega

Lidl Eesti ja Nordecon AS kontserni kuuluv Embach Ehitus sõlmisid lepingu Võru linna kaupluse ehitamiseks. Luha tänav 12 asuva ehitusplatsi ettevalmistustööd on alanud ja hoone valmib 2025. aasta veebruaris.
Tulevane Lidli pood Võrus.
Foto: Sirkel ja Mall

Lisaks poehoone ehitamisele panustab Lidl Eesti ka selle vahetus läheduses asuva avaliku linnaruumi parendamisse, muu hulgas rekonstrueeritakse jalgteed, rajatakse tänavavalgustust, tehakse mahukaid haljastustöid ning lisatakse avalikku ruumi ilmestav skulptuur.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785