Autor: Ehitusuudised • 17. aprill 2024

Everaus Kinnisvara rajab Rae valda uue elukvartali

Everaus Kinnisvara rajab Rae vallas asuvasse Järvekülla uue Kindluse Kodu nimelise elamukvartali, kuhu rajatakse pea 170 ridaelamut, paarismaja ja eramut. Esimese etapi infrastruktuuri ehitus algab suvel.
Kindluse Kodu paarismaja
Foto: Everaus Kinnisvara

Everaus Kinnisvara asutaja ja tegevjuhi Janar Muttiku sõnul käivad hetkel Kindluse Kodu arenduse projekteerimistööd.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785