Autor: Ehitusuudised • 15. aprill 2024

Põhja-Tallinna põhikooli hoone ehitatakse põhjalikult ümber

Täna, 15. aprillil tutvustasid Tallinna linna ja Sammas Arhitektuuribüroo OÜ esindajad Põhja-Tallinnas aadressil Karjamaa 18 asuva uue koolihoone projekti ja hoone ehituse käiku.
Praegu käivad ettevalmistustööd koolihoone rekonstrueerimiseks
Foto: Jelena Rudi

Arvestades piirkonda üha lisanduvaid uusarendusi ja sellega suurenevat koolikohtade vajadust plaanib Tallinna linn rekonstrueerida kuni 2021. aastani koolina kasutatud hoone ja avada seal uue 864 õpilaskohaga põhikooli.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785