Autor: Ehitusuudised • 12. aprill 2024

Haapsalus sai nurgakivi Marienholmi arendus

Eile, 11. aprillil sai nurgakivi Haapsalu suurprojekt Marienholm. Marienholmi arendus loob Haapsallu eraldi poolsaarele 150 uut korterit, merre suubuvad paadisillad ja avaliku pargiala. Projekti arendab Scandium Kinnisvara ja ehitab Mitt & Perlebach.
Mitt & Perlebachi Marienholmi projektijuht Mihkel Mager, Haapsalu linnapea Urmas Sukles ja Scandium Kinnisvara juht Maido Lüiste

Nurgakivi asetasid projekti esimesele etapile Haapsalu linnapea Urmas Sukles, Scandium Kinnisvara juht Maido Lüiste ning Mitt & Perlebachi Marienholmi projektijuht Mihkel Mager. Esimeses etapis kerkib poolsaarele viis hoonet 50 korteriga, mis valmivad 2025. aasta kevadel.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785