Autor: Ehitusuudised • 11. aprill 2024

Tabasalu 2,3-miljonilisel kortermajal võeti sarikapärg maha

Tabasallu, aadressile Lasteaia 6 kerkib kolmekorruseline eluhoone. Vanalinna Ehitus OÜ ja Ovilon Kinnisvara koostööprojekti valmimistähtaeg on 2024. aasta sügis.
Hoone peaks sellisel kujul olema valmis sügisel (Visuaal: Aigar Roht/Vanalinna Ehitus).

Ehitustööde maksumus on 2 333 894,98 eurot (koos km-ga). Majade arhitekt Aigar Roht on projekteerimisel arvestanud energiasäästlikkust ja samas atraktiivsust ning kasutajamugavust. Hoone arhitektuur on kavandatud kaasaegselt ja praktiliselt, kombineerides eri tooni komposiitplaate ja vertikaalset fassaadilaudist, mis loob dünaamilise ja pilkupüüdva välimuse. Mustad aknaraamid toovad esile suured klaaspinnad, mis lubavad valgusel rikkalikult sisse voolata ning loovad korterites avatud ning valgusküllase atmosfääri.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785