Autor: Ehitusuudised • 10. aprill 2024

Tallinna linnavalitsus: oleme detailplaneeringutega läinud kiiremaks

Tallinna linnavalitsus on esimeses kvartalis teinud otsused 11 detailplaneeringu puhul, kiirendades mullusega võrreldes tempot kaks korda.
Tallinna abilinnapea ja praegu linnapea kohuseid täitev Madle Lippus näeb, et töökorralduslikud muudatused kiirendavad detailplaneeringute menetlust.
Foto: Liis Treimann

Linnavalitsuse teatel on linnaplaneerimise amet alates eelmisest aastast rakendanud töökorralduslikke muudatusi, et kiirendada planeeringute menetlusprotsessi. Detailplaneeringute algatamist on lihtsustatud ning korrastatud planeeringute registri statistikat, et saada parem ülevaade menetluste hetkeseisust ja protsessi kitsaskohtadest.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785