Autor: Ehitusuudised • 11. aprill 2024

Ärihoone vahetab käigult kesta, et haakuda ümbrusega

Arendaja US Real Estate on seda teinud ka varem. Uus variant on ajaloolise ümbruse suhtes leplikum, see väärib märkimist. Lisaks arendaja püüab nö peenhäälestusega olla üürnikele enam meele järele: tee mis tahad, emotsioon kaalub raha üles - lühike kaotus, pikk võit.
Püha Siimeoni ja Naisprohvet Hanna kirik (all vasakul), Rotermanni kvartali ajalooline hoonestu ühes Soolalaoga (eemal) pääsevad tänu hoone värskenduskuurile kergemini - see on plussiks.

On elementaarne, et kui lased fassaadi ühes juurdekuuluvaga ringi teha, maksad lisaks.

Vastates neljale küsimusele, US Real Estate’i arendusprojektide ärijuht Raido Talviste selgitab, miks arendaja läks seda teed ning mida see Tallinna kuldse värava nimetusele pretendeeriv hoone endast kujutab.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785