Autor: Ehitusuudised • 2. aprill 2024

Lilleküla ringmajanduskeskuse hoonelt toodi alla sarikapärg

Eile peeti Lilleküla ringmajanduskeskuse sarikapidu. Sarikapärja võtsid alla abilinnapea Joosep Vimm ja Tallinna Jäätmekeskuse juhataja Rein Kalle. Keskus avab uksed sügisel.
Lilleküla ringmajanduskeskuse ehitus.
Foto: Ilja Matusihis

Abilinnapea Joosep Vimm selgitas, et Tallinna siht on soodustada materjalide ringluses hoidmist ning luua linlastele selleks mugavad võimalused. „Lisaks sel aastal avatavale Lilleküla ringmajanduskeskusele avab järgmisel aastal sarnane keskus uksed Lasnamäel, samuti kavandame selle loomist Haaberstisse," lausus Vimm.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785