Autor: Siim Sultson • 12. aprill 2024

Varjenditenõue tekitab arendajais vastakaid tundeid

Siseministeerium soovib kavandatava varjumise eelnõuga kehtestada varjendi rajamise nõude kõigi üle 1200 m2 pinnaga hoonete ehitamisel. Iseensest ülimalt vajalik nõue just praeguses olukorras, ent arendajatel on meel hapu ja eesootava osas värvi kokku ei hoita - kes rohkem, kes vähem.
Liveni juht Andero Laur osutab, et kavandatav varjendite seadus võib minna konflikti kliimaseadusega.

Arendajad Eco Advice´i tegevjuht Anton Nikitin, Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar, Liveni juht Andero Laur, Everausi tegevjuht Janar Muttik ja Bonava Eesti tegevjuht Taavi Soorm analüüsivad eesolevat.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785