Autor: Ehitusuudised • 25. märts 2024

Selgus Hipodroomi kvartali arhitektuurivõistluse võitja

Hipodroomi kvartali arendaja Reterra viis läbi avaliku-kutsutud arhitektuurikonkurssi, et leida endise Hipodroomi maaüksuse pea 100 miljoni eurosele järgmisele arendusetapile parim arhitektuurne ja asendiplaaniline lahendus.
Võidutöö visuaal.
Foto: KOKO arhitektid

Arhitektuurivõistluse eesmärk oli Hipodroomi järgmisele arendusetapile leida mitmekülgne kvartali lahendus, mis oleks silmapaistev, kaasaegne, arhitektuurselt ja linnaehituslikult esinduslik ning logistiliselt hästi toimiv. Kokku esitas konkursile oma võistlustöö kuus arhitektuuribürood, kellest žürii otsustas esitlema kutsuda viis. Tööde esitlus toimus 8. märtsil Reterrale kuuluvas Telia majas, mis asub planeeritavast Hipodroomi kvartalist vaid kiviviske kaugusel.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785