Autor: Ehitusuudised • 25. märts 2024

Riigi Kinnisvara komandohoone sai sarikate alla

Paidesse rajatava päästekomando hoonelt eemaldas arendaja 22. märtsil sarikapärja. Hoone projekteerisid OÜ ACTO CONSULT ja GECC LP OÜ, arhitekt on Juhan Rohtla arhitektuuribüroost KUU OÜ. Komandot ehitab OÜ Fund Ehitus ning omanikujärelevalvet teostab SWECO Est OÜ.
Hetk Paide uue komandohoone sarikapeolt (Riigi Kinnisvara/ foto: Margus Pahv)

Hoonekompleksi kogumaksumus on 6,2 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks. Sellest 1,6 miljonit kaetakse riigi süsinikukvootide müügitulust hoonete energiatõhususe parandamise toetusega.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785