Autor: Ehitusuudised • 20. märts 2024

KC Energy ehitab Paldiskisse 5 miljoni eurose päikesepargi

Taastuvenergia arendaja KC Energy rajab Paldiskisse 7,5 MW võimsusega Posti päikesepargi, 5 miljonit eurot maksev päikesepark pannakse tööle mais.
Posti päikesepargi rajamine.
Foto: KC Energy

KC Energy tegevjuhi Mihkel Looritsa sõnul aitab Paldiskisse rajatav päikesepark tulevikus kaasa võimalike tööstusettevõtete tulekule. “Tänavu mais valmiv Posti päikesepark aitab kaasa Paldiski ettevõtluse arengule, konkurentsivõime säilimisele ja meelitab piirkonda ka uusi tegijaid,” ütles Loorits.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785