Autor: Ehitusuudised • 18. märts 2024

Kilingi-Nõmme ühishoone saavutas täiskõrguse

Riigi Kinnisvara võttis päästjate ja politseinike ühishoonelt sarikapärja alla. Hoone projekteeris Novarc Group AS, arhitekt on Reino Rass ja sisearhitekt Eeva Masso. Hoone ehitab Embach Ehitus OÜ, omanikujärelevalvet teostab Keskkonnaprojekt OÜ.
Kokku pea 6,5 miljonit eurot maksev hoone peaks valmimna sügisel (Riigi Kinnisvara/ foto: Margus Pahv).

Täna toodi pidulikult alla sarikapärg Kilingi-Nõmmes aadressile Pärnu tn 79 kerkivalt siseturvalisuse ühishoonelt, kus asuvad tulevikus külg külje kõrval tööle kohalikud päästjad ja politseinikud. Uus kaasaegne hoone koos selle juurde rajatava õppetorni ja varjualusega parandab märkimisväärselt töö- ja puhketingimusi ning valmib juba käesoleva aasta sügisel.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785