Autor: Ehitusuudised • 14. märts 2024

Noblessneri endise masti otsa ehitati „Pesa“

Noblessneri sadamalinnaku endise valgustusmasti otsas asub nüüdsest metalli- ja valguskunsti ühendav installatsioon „Pesa“.
Pesale vormi andvad oksaraod on tehtud Merko ehitusobjektide metallijääkidest.
Foto: Tõnu Tunnel

Merko tellitud taies on loodud elavdama linnaruumi ning innustama vanade ja rakenduseta seisvate tööstusobjektide vääristamist. „Pesa“ on esimene osa võimalikust suuremast avaliku linnaruumi kujundamise projektist.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785