Autor: Ehitusuudised • 8. märts 2024

Everaus teeb koos Bislyga Eesti esimese nutirajooni

Everaus Kinnisvara ja kodumaine tehnoloogiaettevõte Bisly alustasid strateegilist koostööd, mille raames paigaldatakse Kindlusepealse villadesse nutikaid ja mugavaid lahendusi pakkuv hooneautomaatika.
Eesti esimene nutimajade rajoon valmib juba sel suvel Rae vallas Järvekülas.
Foto: Everaus

Eesti esimene nutimajade rajoon valmib juba sel suvel Rae vallas, Järvekülas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785