Autor: Ehitusuudised • 20. veebruar 2024

Rohetiiger: riik peab energiasäästliku ehituse teelt takistused kõrvaldama

Energiasäästlike hoonete ehitus on praegu bürokraatlike takistuste ja segase õigusruumi tõttu väga ajakulukas ehk ettevõtja vaatest kallis, seisab Rohetiigri liikmete ja ühiskonna kestlikku arengut seiravas arenguraamatus.
ohetiigri Ehituse Teekaardi peatoimetaja Pärtel-Peeter Pere.
Foto: Raul Mee

Rohetiigri liikmed ootavad riigilt regulatsioonide uuendamist: kui hiljemalt kümnendi lõpuks peab kogu Euroopa suutma arvutada ja juhtida uusehitiste süsinikujälge, siis ei ole meilgi mõtet paigal tammuda, edastab pressiteade.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785