Autor: Ehitusuudised • 19. veebruar 2024

Luige Kodudes peeti seitsme hoone sarikapidu

Tallinna külje all Luigel peeti reedel sarikapidu, mil tipukõrguse saavutasid seitse hoonet korraga. Everaus Kinnisvara ja Scandium Kinnisvara ühisarenduses kerkib kokku kodu ligi 90 perele 20 majas. Esimesed korterid valmivad suvel.
Luige Kodude sarikapidu.

Luige läbi aastate suurimas elamuarenduses toodi sarikapärjad alla seitsmel esimesel majal. Juba sel suvel valmib 28 ridaelamu tüüpi kodu koos jalutuspromenaadi ja õuealadega.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785