Autor: Ehitusuudised • 14. veebruar 2024

Räpinast saab kevadel palkehituse pealinn

23.–25. mail kogunevad Räpinasse ja lähiümbrusesse palkehituse spetsialistid maailma eri paigust. Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 programmi raames toimub rahvusvaheline palkehituse konverents „Taaselustades pärandit“.
Palkmajaehitajate kutsevõistlus
Foto: Karl Markus Antson

Woodhouse Estonia kutsub palkehituse huvilisi ja professionaale – meistreid, insenere, arhitekte, eksperte – külastama Lõuna-Eestit ja osalema rahvusvahelisel palkehituse konverentsil ning elama kaasa käsitöö palkmajaehitajate meistrivõistlusele.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785