Autor: Ehitusuudised • 14. veebruar 2024

Piritale plaanitakse uue lasteaia ehitust

Tallinna linnavalitsus algatas tänasel istungil Lepiku tee 18 kinnistu detailplaneeringu koostamise, mille eesmärk on anda ehitusõigus Piritale uue lasteaia ehitamiseks.
Uue lasteaia eskiis.
Foto: Oliver Alver

Tallinna abilinnapea Madle Lippuse sõnul soovitakse Lepiku kinnistule rajada terviklik väliruum, sealhulgas uushaljastus ja mängualade lahendus, mis on võimalikult loodust säästev ja väärtustaks olemasolevat looduslikku keskkonda.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785