Autor: Ehitusuudised • 14. veebruar 2024

Nordecon alustas Pärnus Seileri Kvartali ehitustöödega

Nordecon on Pärnus aadressil Rääma 7 alustanud Seileri Kvartali esimese etapi ehitustöödega. Pärnu südamesse, vahetult jõe kaldale, hakkavad kerkima kvartali esimesed kaks hoonet kokku kümne kaasaegse korterelamuga kavandatud terviklikust elurajoonist. Esimese etapi korterid valmivad kevadel 2025.
Tulevane Pärnu jõe äärne elamukvartal.
Foto: Nordecon

Seileri Kvartali on avaliku arhitektuurikonkursi võidutööna projekteerinud arhitektuuribüroo 3+1 arhitektid Gert Guriev, Mihkel Meriste, Lisette Eriste ja Markus Kaasik. Kokku on kvartalisse kerkivatesse kortermajadesse kavandatud 133 korterit, millest enamikul on rõdu või terrass.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785