Autorid: kinnisvarauudised.ee , Ehitusuudised • 14. veebruar 2024

Maa-amet avas arhitektidele olulise uue e-teenuse

Maa-amet käivitas uudse digilahenduse, kus arhitektid ja kliendid saavad katastris ise oma maatüki kasutuskokkuleppeid luua.
Foto: Henri Loose

Esmakordselt Eestis on kõigil võimalik digitaalselt otse katastris luua oma maatüki kasutusõiguste ruumiandmeid. „Kui varem märgiti maatüki kasutusõigused tihti paberskeemidel värvilise pliiatsiga, siis nüüd saab need digitaalselt otse katastrikaardile märkida,“ rääkis Maa-ameti katastri arendusosakonna juhataja Priit Kuus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785