Autor: Ehitusuudised • 1. veebruar 2024

Eventus Ehitus pani nurgakivi Tänassilma uuele ärihoonele

Arendaja Restate Tänassilma Äripargi kolmandasse ärihoonesse tuleb Sisustuskeskus. 5600-ruuduse A-klassi hoone ehitajaks on Eventus Ehitus. Arhitektuurse lahenduse lõi arhitektuuribüroo Arhgild.
Roheline maja aadressil Lepatriinu 4 peaks valmima 2024. aasta suveks (Visuaal: arhitektuuribüroo Arhgild).

Läinud reedel panid kinnisvaraarendaja Restate ja Eventus Ehitus nurgakivi Tänassilma äripargi teisele, Rohelise Maja nime kandvale ärihoonele. Hoone näol on tegemist Laagri Sisustuskeskuse esimese etapiga - keskus jaotub tulevikus kahe hoone peale kogupinnaga kümme tuhat ruutmeetrit.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785