Autor: Ehitusuudised • 30. jaanuar 2024

Merko alustab Rae vallas uue elukvartali ehitust

Merko Ehituse kontsernis kinnisvara arendamisega tegelev Merko Kodud alustab Jüri alevikus Õielehe elukvartali ehitust. Uude kvartalisse kerkib kümme kortermaja ja neli ridaelamut.
Tulevane Õielehe elukvartal.
Foto: PIN Arhitektid

Uue elukvartali kaks esimest kortermaja valmivad 2025. aasta kevadel aadressidel Õie 2 ja Õie 4. A-energiaklassiga kahekorruselistesse hoonetesse on planeeritud 22 korterit ning 2–5toaliste kodude suurused jäävad vahemikku 50–102 ruutmeetrit. Kõigil korteritel on rõdu või terrass ning jahutussüsteemi lisamise valmidus. Autode parkimiskohtadel on elektriauto laadimispunkti paigaldamise valmidus ja hoonete katustel päikesepaneelid.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785