Autor: Ehitusuudised • 22. jaanuar 2024

Silikaadi suurkaevandusi ja tehnoparki hakkas juhtima Priit Poks

Silikaat AS-i uus tegevjuht on Priit Poks, kes vastutab samal ajal ka Silikaat Tehnopargi arendamise ning suurinvesteeringute eest.
Silikaadi uus juht Priit Poks
Foto: Silikaat AS

Silikaat teostab riigi juhtiva tegijana maapealset ja veealust ehitus- ning täiteliiva kaevandamist Eesti eri paikades, s.h kaevandab ja väärindab liiva Harjumaal ligi 400 hektaril. Lisaks on Silikaat pealinnas soojusenergia ja elektri müüja.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785