Autorid: kinnisvarauudised.ee , Ehitusuudised • 12. jaanuar 2024

Embach Ehitus ja Riigi Kinnisvara panid nurgakivi nutikale ühishoonele

12. jaanuaril asetati nurgakivi Kilingi-Nõmme siseturvalisuse nutikale ühishoonele, mille arhitekt on Reino Rass, sisearhitekt Eeva Masso ja projekteerija Novarc Group AS. Hoone ehitab Embach Ehitus OÜ, omanikujärelvalvet teevad Keskkonnaprojekt OÜ ja Lauri Linnus.
Ühishoone ja nurgakivi panekul osalejad.
Foto: Marko Mummm

Ühishoones asuvad tööle päästjad ja politseinikud. Töötingimusi märkimisväärselt parandav uus kaasaegne hoone koos selle juurde rajatava õppetorni ja varjualusega läheb maksma ligi 5,3 miljonit eurot ning valmib 2024. aasta sügisel.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785